sâmbătă, 16 mai 2009

Sander Van Doorn @ Arenele Romane


Pentru pasionatii de muzica trance se asteapta o vara incendiara in materie de vizite in Romania, dupa ce Ferry Corsten (18 Iulie, Constanta), Armin Van Buuren (31 Iulie, Navodari), Tiesto (23-26 Iulie, Tg.Mures ; 1 August, Navodari), Daniel Kandi(27 Iunie, Iasi) si-au confirmat prezenta in Romania.

Insa primul pe lista este Sander Van Doorn, care va fi prezent la Arenele Romane pe 30 Mai. Sander Van Doorn este creatorul hit-urilor "Riff" si "Close My Eyes" (Feat. Robbie Williams). Producatorul si Dj-ul de trance olandez se afla pe locul 13 in topul 100 DJMag.

YourEvent aduce pentru prima data, intr-o astfel de locatie, petrecerea tematica: WHITE PARTY (DRESS CODE: ALL WHITE) si o constructie gigantica unicat: un turn de aproximativ 12 m inaltime, in centrul Arenelor, cu picioare de sustinere tip “paianjen”, placate cu blindere, lumini, ecrane, lasere policrome si lampi UV. Data fiind amplasarea turnului si inaltimea acestuia, sectorul VIP capata astfel un farmec deosebit, publicul fiind astfel fata in fata cu DJ-ul preferat. Ora inceperii evenimentului: 22:00. Accesul va fi permis in incinta incepand cu ora 20:00.


Biletele
se gasesc in reteaua Diverta si pe www.ticketpoint.ro, la urmatoarele preturi:
23 Aprilie – 23 Mai – 35 RON
23 Mai - 30 Mai – 45 RON
30 Mai, locatie – 60 RON
VIP – 100 RON (numar limitat, include freebar)

Warm-up: Dj Andi si Dj Vali Barbulescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu